2 Haziran 2009 Salı

İş Planı Nedir?

İş planı, bir ürünün veya yarı mamul parçanın üretimine ilişkin üretim prosesini ve gerekli kaynakları tanımlayan bir dizi işlemdir. İş planındaki münferit işlemler, o işlemin yürütülmesi için gerekli olan malzemelerle birlikte işyerlerine tayin edilir. İş planları; çizelgeleme, kapasite planlaması, üretim denetimi ve ürün maliyet hesaplamasına yönelik çok önemli bilgiler sağlar. İş planları, fabrika içinde belirli bir rotaya ilişkin farklı adımları ve iş akışlarını yansıtarak bir ürün oluşturmanın farklı yollarını temsil etmek için kullanılır. İşlemler üretim prosesinin bir parçası olarak gereken tüm harici işleme adımlarını tanımlamak için de kullanılır. Bu birimlerde işlem prosese, süreye ve ihtiyaç duyulan işin yapılması için gereken satıcıya ilişkin ayrıntıları tutar.

Sistem kapasite hesaplaması, MİP iş akışı çizelgelemesi, standart ve fiili maliyet hesaplaması ve sipariş belgeleri gibi birçok farklı sistem uygulaması için iş planı işleminde tanımlanan verileri kullanır. Tamamlanan iş planı, bir gannt şeması biçiminde grafiksel olarak görüntülenebilir. İşletme, çalışılacak iş planı düzeyinden emin olmadığında, ilk olarak basit bir yaklaşımın benimsenmesi önerilir. Bir iş planı orada yürütülen münferit işlemleri değil, tek veya seri bir bütün üretim hattını veya üretim alanlarını temsil eder. İşletme hazır olduğunda, ilerleyen tarihlerde daha karmaşık bir modele geçiş yapabilir. Gerekli iş planı düzeyi, gerekli işyeri düzeyiyle birlikte dikkate alınır. İş planı verilerindeki değişiklikler, üretim prosesinin verimliliğinin izlenmesi amacıyla zaman içerisinde ölçülebilir.

6 yorum:

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:
e-posta: creditcentercorp.usa@gmail.com
whatsapp: +1 (847) 453 9904

Credit Financier Home dedi ki...

Merhaba!

Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

5.000 - 10.000.000 ABD Doları
* amaç *% 3 faiz oranı
* 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredinin esnekliği.

Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

Unknown dedi ki...

Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
creditcentercorp.usa@plutotrustcorp.com
whatsapp: +1(847)453 9904

Solution dedi ki...

Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Regards
THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
Call/Text: +1 (985)465-8370
Motto: We offer the fastest and reliable services

Bank Instrument dedi ki...

My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
International Criminal Court (ICC)
Below is what my Sender can offer.
1, MT103 gpi automatic
2, MT103 wire transfer
3, MT103 TT
4, MT103/202 manual download
5, SBLC lease and Purchase

All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
kindly send me a message via email and WhatsApp.


Email: mohammedahsan877@gmail.com

WhatsApp- +19893413179