27 Temmuz 2011 Çarşamba

UNİTEAM GAZİANTEP’TEKİ İLK PROJESİNİ KÖKSAN İÇİN HAYATA GEÇİRİYOR!

Istanbul - Temmuz 01, 2011 - Uniteam, Türkiye’nin sanayideki yükselen şehri Gaziantep’teki ilk projesi olan Köksan projesine 15 Haziran’da kick-off toplantısını yaparak başladı. Kapsamı çok geniş tutulan projede ERP’nin yanı sıra Business Objects, BI Raporlama ve CRM uygulamaları da hayata geçirilecek.

1997 yılında pet kavanoz ve pet şişe üretimine başlayan KÖKSAN, 2004 yılında pet preform üretimiyle pet ambalaj sektöründe yatırımlarını artırmış, her geçen gün başarılarını katlayarak geliştirmiştir.

Gaziantep’te bulunan 2 üretim tesisiyle KÖKSAN, 55.000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 145.000 metrekare alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Su, gazlı içecek, bitkisel sıvı yağ, meyve suyu sektörlerine yönelik preform üretimi, bitkisel yağ, gazlı içecek, sirke, şalgam, limon suyu, konsantre meyve suyu üreticilerine yönelik şişe üretimi, bitkisel sıvı yağ, turşu, salça, şekerleme üreticilerine yönelik ise pet kavanozlar ve bazı ürünlerin kapaklarına yönelik olarak üretimler gerçekleştiren KÖKSAN, bu faaliyetlerin tamamını uluslararası akreditasyona sahip ISO 9001 ve ISO 22000 normlarına uygun olarak gerçekleştirmektedir.



KÖKSAN bünyesinde, Genel Muhasebe, Duran Varlık Muhasebesi, Hazine Yönetimi, Masraf Merkezi Muhasebesi, Ürün Maliyetlendirme, Karlılık Analizi, Satış, Üretim, Kalite, İnsan Kaynakları süreçlerinin yanı sıra Business Objects BI Raporlama ve CRM uygulamalarının Aralık 2012 itibari hayata geçirilmesi planlanmıştır.



www.koksan.com

Hiç yorum yok: