26 Temmuz 2011 Salı

THY SAP PROJESİ SON DURUMU

Istanbul - Temmuz 01, 2011 - THY, SAP Projesi ile operasyonel verimliğini artırmayı ve bütünleşmiş bir sistem kullanmanın avantajlarına sahip olmanın yanısıra SAP standartlarının kullanımıyla süreçlerinde iyileşme sağlamayı hedeflemektedir.




SAP, “Avrupa’nın en iyi Havayolu“ seçilen THY için uluslararası proje yöneticileri ve sponsorları seferber etmiştir. Güney Afrika, Hindistan, Almanya, İtalya ve diğer bölgelerden projeye katılan, aralarında uluslararası proje ve havayolu tecrübesine sahip uzmanların da bulunduğu bir ekiple küresel çapta bir proje sürdürülmektedir.



Kavramsal tasarım aşamasının Kasım başında bitirilmesinin ardından Finansallar ve Lojistik ana süreçlerini içeren ilk canlıya geçiş Temmuz 2012’de, İnsan Kaynakları temel süreçlerinin yanısıra hat karlılığı ve operasyonel satınalmayı içeren ikinci canlıya geçiş ise Ocak 2013’te gerçekleşecektir. 2013 yılının Temmuz ayında network karlılığı, uzun dönemli planlama, e-işe alma ve performans yönetiminin canlı kullanıma alınmasıyla da proje döngüsü tamamlanacaktır.



Proje, THY ihtiyaçlarına cevap veren tasarım ve uygulamayı sağlacak THY uzmanları ve SAP danışmanlarından oluşan güçlü bir proje yönetimi ofisiyle desteklenmektedir. Proje yönetim ofisinde çalışan SAP ve THY uzmanları, projenin zamanında ve beklentiler doğrultusunda teslim edilmesini sağlacak şekilde projeyi yürütmektedir.

Hiç yorum yok: