27 Temmuz 2011 Çarşamba

İHLAS HOLDİNG, SAP ERP VE CRM PROJELERİNE BTC’NİN DANIŞMANLIĞINDA BAŞLIYOR

İstanbul - Haziran 01, 2011 - SAP ERP ve CRM uygulamaları, ilk etapta İhlas Holding bünyesinde yer alan İhlas Gazetecilik’te, satış, üretim, matbaa, lojistik ve finans süreçlerini daha etkin yönetebilmek için uygulamaya alınacaktır.




İhlas Gazetecilik, Türkiye Gazetesi ile tecrübeli yönetim anlayışı, istikrarlı yayın çizgisi, marka bilinirliği ve kuvvetli okuyucu tabanı ile rekabet gücü yüksek bir yayın organı olarak medya sektöründe yer almaktadır. İhlas Gazetecilik, eş zamanlı başlayacak SAP ERP ve SAP CRM projeleri kapsamında Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), Mali İşler (FI), Maliyet Muhasebesi ve Kontrol (CO), Malzeme Yönetimi (MM), Üretim Planlama (PP), Satış Dağıtım (SD), Bakım Onarım (PM), Kalite Yönetimi (QM) ve İnsan Kaynakları (HR) modüllerini BTC ile uygulamaya alacaktır. Ayrıca haber otomasyon sistemi ile entegre üretilen içerik miktarları, telif hakları yönetimi, İnsan Kaynakları performans değerlendirmesi ile diğer yayıncılık süreçlerinin de yapılması planlanmaktadır.



İhlas Gazetecilik içerisinde, SAP ERP ve CRM projeleri ile iş süreçlerinde merkezi kontrol ve ölçülebilirlik sağlayarak verimliliğin arttırılması ve reklam, baskı gibi basın sektörüne özgü süreçleri, SAP ile tam bir entegrasyon içinde gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.



İhlas Gazetecilik’te hayata geçirilecek proje sonucunda, Satış&Pazarlama, Maliyetlendirme ve Fiyatlandırma Süreci, Rakip Analizleri ve Matbaa Operasyonu aynı sistem içerisinde entegre edilerek verimli ve ölçülebilir bir çalışma ortamına sahip olması sağlanacaktır. Projenin oldukça yoğun bir takvimle yılsonunda devreye alınması hedeflenmiştir.

1 yorum:

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
whatsapp: +1 (847) 453 9904