27 Temmuz 2011 Çarşamba

TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLEN ŞİRKETLERİ SAP KULLANIYOR

Türkiye’nin en beğenilen şirketlerinin %85’i ve 20 farklı sektörün en beğenilen şirketleri dünyanın lider kurumsal uygulama yazılımları sağlayıcısı SAP’yi tercih ediyor. Capital Dergisi’nin her yıl gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” Araştırması’nın* sonuçları, SAP’nin hem sektörel listelerde hem genel listede liderlerin tercihi olduğunu gösterdi.






İstanbul - Haziran 01, 2011 - GFK Türkiye araştırma şirketi ile Capital Dergisi’nin bu yıl 11’incisini gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” Araştırması’nın sonuçları, SAP’nin hem sektörel listelerde hem genel listede liderlerin tercihi olduğunu gösterdi. Türkiye’de alanında büyük bir öneme sahip olan araştırmayla bilgi, teknoloji yatırımları ve yenilikçilik anlamında Türkiye’nin öncü şirketleri belirleniyor. Araştırma sonucunda belirlenen Türkiye’nin en beğenilen şirketleri listesinde yer alan 25 şirketin 20’si iş süreçlerini yönetmekte ve analiz etmekte SAP’i tercih ediyor.



SAP şirketlerin iş süreçlerini mükemmelleştirerek liderliğe yükselmelerinde önemli bir rol üstleniyor!



Hangi sektörden olursa olsun müşterilerinin iş süreçlerini anlayarak onlara en esnek çözümleri sunma yönündeki kararlılığı, SAP’nin iş dünyasının gözde şirketleri tarafından tercih edilmesine neden oluyor. Zira müşterilerine seçim hakkı tanıyarak onlara platform bağımsız çözümler sunan SAP, böylece müşterilerinin şirkete ve sektöre özel çözümlere sahip olmasına imkan tanıyor. SAP, uçtan uca sunduğu çözümleriyle kurumsal güvenlikten sürdürülebilirlik uygulamalarına, ürün izlenebilirliğinden çalışanların performanslarını artırmak için izlenen IK süreçlerine, kurumların ürün ve hizmet kalitelerini artırmalarına yardımcı oluyor. Şirketlerin iş süreçlerini mükemmelleştiren SAP, müşterilerinin doğru ürünü doğru zamanda doğru kanal ile tüketiciye ulaştırmalarına imkan tanırken, müşteri ve tedarikçiler ile ilişkilerini de yöneterek pazarda eşsiz bir konuma ulaşmalarını mümkün kılıyor. Böylece SAP çözümleri, kurumların bulundukları sektörde liderliğe yükselmelerinde önemli bir rol üstleniyor.

Bugün Türkiye’de neredeyse her evde SAP sistemleri üzerinde üretilen 10 tane ürün bulunuyor. Bunun ötesinde enerji, perakende, inşaat, gıda ve lojistik gibi SAP’nin Türkiye’de lider olduğu sektörlerin en beğenilen şirketleri, Arçelik, Efes Pilsen, İstikbal, Sütaş, Migros, Eczacıbaşı Vitra, Novartis gibi 20 farklı sektörün en beğenilen şirketleri, kurumsal yazılım çözümlerinde SAP’yi tercih ediyor.

Hiç yorum yok: