26 Temmuz 2011 Salı

SAP BusinessObjects Çözümleri

SAP BusinessObjects portföyü kapsamlı iş performansınızı en iyi düzeye çıkarmak için sizi güçlendiren çözümler sunar.Bu çözümler iş stratejinizi tanımlamanıza, strateji ve yürütme, bilanço riski ve karlılık arasındaki boşluğu kapatmanıza yardım eder.




Sonuç? Rekabette - ilerleme kaydetmek ve ileri bir konumda kalmak için - işinizi sağlam bir pozisyona oturtabilirsiniz.



Aşağıdaki çözümler hakkında daha fazla bilgi edinin:



İş zekası çözümleri – Kullanıcılarınızı somut verilere ve analizlere dayalı, etkili, bilinçli kararlar alma konusunda güçlendiren SAP BusinessObjects iş zekası (BI) çözümlerinden yararlanın.

SAP BusinessObjects Explorer – Hiç vakit kaybetmeden işinize ilişkin kavrayış elde etmek üzere verileri aramak ve bulmak için kullanımı kolay yöntemden yararlanın.

Kurumsal bilgi yönetimi çözümleri – İşletmenizin tamamında entegre, doğru ve gerçek zamanlı - yapılandırılmış veya yapılandırılmamış- veriler sağlamanıza yardımcı olan SAP BusinessObjects kurumsal bilgi yönetimi (EIM) çözümlerinin sunduğu avantajlardan yararlanın.

Kurumsal performans yönetimi çözümleri – İşletmenizde uyum, görünürlük ve daha fazla güven sağlayarak işletmenizin çevikliğini ve rekabet avantajını artırmanıza yardımcı olan kurumsal verilerinizin sahip olduğu değerden yararlanın.

Yönetim, risk ve uyumluluk çözümleri – İş süreçlerindeki riskleri ve fırsatları proaktif olarak dengeleyin ve yönetim, risk ve uyumluluğa ilişkin önleyici ve gerçek zamanlı bir yaklaşımdan yararlanarak değişen iş koşullarına daha hızlı uyum sağlayın.

Analitik uygulamalar – İş performansınıza ilişkin işlemeye uygun ve sektöre özgü bir anlayış kazanarak ekibinizi hızlı kararlar alma ve sürdürülebilir bir rekabet üstünlüğü elde etme konularında güçlendirin.

Hiç yorum yok: