27 Temmuz 2011 Çarşamba

MUSTAFA NEVZAT İLAÇ, İŞ ZEKASI PROJESİNE NAVİS İLE BAŞLADI

İstanbul - Haziran 01, 2011 - İlaç sektörünün köklü ve öncü firmalarından Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş., İş zekası projesini Navis Danışmanlık işbirliği ile yürütmeye başladı. Proje ile bir ilke imza atılarak SAP Netweaver 7.3 BW ve SAP BusinessObjects BI 4.0 platformları Türkiye’de ilk defa kullanılacaktır.




2 sene önce SAP ECC Kurumsal Kaynak Planlama projesiyle tüm iş süreçlerini bütünleşik tek bir sistem üzerinden yönetmeye başlayan Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş.'de, finans, maliyet, satınalma, stok, üretim, satış ve insan kaynakları modüllerinden alınmak istenilen raporların SAP BusinessObjects raporlama çözümleri kullanılarak temin edilmesi amaçlanmıştır. Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş. ilgili departmanlarından en yetkin elemanları ile projeye tam katılım sağlarken, Navis danışmanları da 10 yılı aşkın SAP deneyimlerini bu projeye dahil etmektedir.

Beş aylık bir sürede tamamlanması öngörülen proje ile Mustafa Nevzat çalışanları SAP BusinessObjects BI 4.0 raporlama ve analitik görselleme araçlarını kullanarak operasyonel raporlarının yanı sıra ihtiyaç duydukları tüm analiz ve yönetim raporlarını yetkiler dahilinde tek bir portalden sağlayabilecek ve yönetim panoları ile karar desteği oluştururken operasyonel olarak hızlı aksiyon alabilecek. Proje kapsamında hazırlanacak semantik veri sağlayıcı yapılarını kullanılarak son kullanıcılar kendi raporlarını ve analizlerini rahatlıkla yapabilecek ve anında veriye ulaşabilecekler.

Hiç yorum yok: