27 Temmuz 2011 Çarşamba

DETAYSOFT DANIŞMANLIĞINDA EVYAP SAP BPC PROJESİ

İstanbul - Haziran 01, 2011 - EVYAP SAP BPC (Business Planning & Consolidation) projesinin temel amacı Evyap SAP ERP yapısına entegre bir bütçe sistemi altyapısı oluşturmaktı. Evyap’ın yeniliklere açık ve teknolojileri yakından takip eden yaklaşımı sayesinde SAP BPC projesi Türkiye’de canlı kullanıma alınan ilk uygulamalardan birisi olmuştur.




Detaysoft danışmanlığında tamamlanan proje süresince, Evyap operasyonel sistemlerinden alınan veriler ile ekonomik varsayımlar gözönüne alınarak satış, üretim, gider, yatırım, personel, kredi ve finansman, mali tablolar, karlılık planlaması bütçelemeleri mevcut ERP yapısına uygun olarak kurgulanmıştır. Esnek ve simüle edilebilir bütçelerle, farklı senaryolar kurgulanarak, kurumsal performans yönetimi ve karar alma süreçlerine katkı sağlanmaktadır.



Proje EVYAP Maliyet Muhasebesi, Bütçe Kontrol ve Bilgi Sistemleri ve Süreç Yönetimi Departmanları yönetimi ve işbirliğinde yürütülmüş olup, Evyap Maliyetlendirme Müdürü ve aynı zamanda proje süresince Evyap tarafında proje yönetimi görevini üstlenen Özgür Akgül proje ile ilgili “SAP ERP sistemine entegre bir bütçe çözümü kullanılmasından ve projenin başarıya ulaşmasından çok mutluyuz” yorumunda bulunurken, Evyap Bilgi Sistemleri ve Süreç Yönetimi Müdürü Fulya Bıçak Muştu “SAP BPC projesinin başarılı bir şekilde, zamanında ve beklenen kalitede tamamlanmasında Evyap anahtar kullanıcıları ve konusunda tecrübeli Detaysoft danışmanlarının katkısı büyük olmuştur” şeklinde görüş belirtmektedir.

Evyap, dünyanın önde gelen sabun ve kişisel bakım ürünleri üreticilerinden biridir. Türkiye sabun ve kişisel bakım ürünleri ihracatının önemli bir kısmını gerçekleştiren Evyap, ilk 100 Türk sanayi şirketi arasında yer almakta, 2500’ü aşan çalışanı ile gün geçtikçe büyümektedir. Evyap'ın Türkiye'deki tesislerinin yanı sıra 2002 yılında Mısır'da faaliyete geçen üretim tesisi bulunmaktadır. Duru, Arko, Activex, Evy Baby, Evy Lady, Aromel, Gibbs ve Fax gibi önemli markaların da aralarında bulunduğu geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Hiç yorum yok: