27 Temmuz 2011 Çarşamba

D-SMART, ‘ÜÇLÜ OYUNDA’ SUNDUĞU HİZMETLERİ SAP CRM PLATFORMUNA TAŞIYOR

Dünyanın lider “Kurumsal Uygulama Yazılımları” sağlayıcısı SAP’nin CRM Telekomünikasyon uygulamasını tercih eden D-Smart; pazarlama, satış ve satış sonrası iş süreçlerini birleştirerek, pazarlama faaliyetlerini tüm kanallardan daha etkin olarak sürdürecek. D-Smart projenin tamamlanmasının ardından dijital yayın platformu, internet ve telefon hizmetlerini “Üçlü Oyunda” bir arada sunan öncü şirket olarak bu alanlarda ortak pazarlama kampanyaları için büyük esnekliğe sahip olacak. SAP CRM Telekomünikasyon çözümü, D-Smart bünyesindeki tüm departmanlar tarafından kullanıyor olacak.


Istanbul - Temmuz 01, 2011 - “Üçlü Oyun” kapsamında sunduğu dijital yayın platformu, internet ve telefon hizmetlerine ilişkin tüm abonelik süreçlerini tek platformda ve çoklu kanal desteğiyle güçlendirmek amacıyla yola çıkan D-Smart, SAP CRM Telekomünikasyon çözümünü tercih etti. SAP CRM Telekomünikasyon çözümü ile pazarlama, satış ve satış sonrası iş süreçlerini birleştirecek olan D-Smart, böylece pazarlama faaliyetlerini sosyal medya ve mobil uygulamalar da dahil olmak üzere tüm kanallardan daha etkin olarak sürdürecek. SAP CRM Telekomünikasyon çözümü, D-Smart ‘ın dijital yayınlar, internet ve telefon olmak üzere tüm faaliyet alanlarında ortak pazarlama kampanyaları düzenlemesini kolaylaştıracak. D-Smart, böylece bir taraftan pazardaki etkinliklerini önemli oranda artırırken diğer taraftan da karmaşık süreçlerini tek sistemde yöneterek kurum içi iş verimliliğinde artış sağlanacak.



Proje, SAP CRM konusundaki tecrübesi ve endüstriyel çözümlere yönelik gerçekleştirdiği projeler ile adından söz ettiren Elsys grup şirketi Lineris Danışmanlık desteğiyle gerçekleştirilecek. İki faz halinde planlanan ve son derece zengin bir kapsama sahip olan projenin 1 yıl gibi kısa bir zamanda tamamlanması hedefleniyor. Proje tamamlandığında tüm D-Smart çalışanları SAP CRM Telekomünikasyon çözümünü kullanıyor olacak.



İki kurumun iş süreçleri tek bir platformdan yönetilecek

D-Smart Bilgi Teknolojileri Direktörü Ertan Kocaeli, D-Smart’ın üçlü oyunda dijital yayın platformu, internet ve telefon hizmetlerini birleştirerek Türkiye’ye telekomünikasyon ile yayıncılık sektöründe öncülük ettiğini, şimdi de iç süreçlerini tek merkezde toplayarak kurumsal performansını artıracağını söyledi. Kocaeli sözlerine şöyle devam etti: “Hizmet kalitemizle performansımızı geliştirip müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla iç süreçlerimizi tek sistemde konsolide ediyoruz. SAP projesi kapsamında pazarlama (pazarlama ve kampanya yönetimi, segmentasyon, ürün tasarımı), satış (sipariş ve sözleşme yönetimi, tamamlama süreçleri) ve satış sonrası süreçler (kurulum, şikayet ve servis hizmetleri), bayilik yönetimi, etkileşim merkezi, yüz yüze iletişim ve internet kanalları üzerinde tek merkezden yönetilecek. Operasyonel süreçlerimizde entegrasyonu tamamlamamız iş süreçlerimizi optimize edip kurum içi iletişimi güçlendirerek bize inanılmaz bir esneklik kazandıracak.”

Hiç yorum yok: