26 Temmuz 2011 Salı

ICF AİRPORTS, SAP ERP PROJESİ’NE ÇÖZÜMEVİ DANIŞMANLIK TECRÜBESİ İLE BAŞLIYOR...

Istanbul - Temmuz 01, 2011 - Nisan 2007’de Fraport - IC İçtaş Holding konsorsiyumu, toplam 2,37 milyar Avro’yu bulan imtiyaz ödemesiyle, Antalya’daki üç havalimanı terminalinin işletilmesine ilişkin ihaleyi kazanarak, Türkiye’deki tüm rekorları kırmıştır.




Uluslararası havaalanı işletmeciliğinde bir lider olan Fraport AG, 80 yılı aşkın bir süredir Frankfurt Havalimanı’nı başarıyla işletiyor ve havalimanı yönetimi, trafik ve terminal yönetimi, havalimanı perakende satışları, yer hizmetleri, intermodal taşımacılık, bağlantı merkezi (hub) yönetimi, çevre yönetimi, bilgi işlem hizmetleri ve gayrimenkul pazarlama alanlarındaki yenilikçi yaklaşımıyla tanınıyor. Fraport, deneyimini, dünyanın pek çok yerinde bulunan havaalanlarına, yatırımlar, ortak girişimler ve işletme sözleşmeleri yoluyla ve aynı kalite, müşteri odağı ve kurumsal sorumluluk anlayışıyla taşıyor. Bugün Fraport, yaklaşık 60 global lokasyonun işletmeciliğini yürütüyor ve yerel ekonomilerin büyümesine önemli katkıda bulunmaktadır.



1969 yılında İbrahim Çeçen tarafından kurulan IC Yatırım Holding farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş birimlerine sahiptir. Yurtiçi ve yurtdışında birçok uluslararası projeye imza atmaktadır.



Dış Hatlar Terminali 1, 1 Nisan 1998 ve 13 Eylül 2007 tarihleri arasında Fraport tarafından işletilmiştir ve Türkiye havacılık tarihinin ilk Yap-İşlet-Devret projesidir. İç Hatlar Terminali, daha önce Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından işletiliyordu. Dış Hatlar Terminali 2, Nisan 2005 ve Eylül 2009 yılları arasında Çelebi ve IC tarafından işletiliyordu.



ICF Airports, yolcu güvenliğine verdiği önem, sıradışı hizmet kalitesi, lider teknolojilere yaptığı yatırımlar, eğitimli ve deneyimli personeli ve iş ortaklarıyla dostluk ve karşılıklı faydaya dayalı ilişkiler geliştirmesi ile rakiplerinden ayrılıyor. Şirket, Antalya’daki üç terminalin işletim sorumluluğunu üstlenmekten gurur duyuyor. Her iki iş ortağının toplam deneyimi, başarıyı garantiliyor.



Eylül 1997 yılından itibaren SAP ERP sektöründe, uçtan uca danışmanlık hizmetleri vermekte olan Çözümevi, yurtiçi ve yurtdışında, bugüne kadar 100’den fazla SAP projesi gerçekleştirmiştir. Haziran 2011’de, ICF Airports, Çözümevi Danışmanlığın bilgi birikimi ve tecrübeli kadrosu ile, SAP ERP Projesini gerçekleştirme kararı vermiştir.



2 Faz halinde gerçekleştirilecek projenin ilk fazında, mali, lojistik ve insan kaynakları süreçleri hayata geçirilecektir. Projenin ilk fazında, mali muhasebe ve IFRS raporlaması, nakit akışı, fon yönetimi/bütçe, maliyet muhasebesi, satınalma ve depo, insan kaynakları ve dış sistemlerle entegrasyonlar devreye alınacaktır.



2. faz kapsamında, SAP İnsan Kaynakları Self Service uygulamaları, SAP Business Object raporlamaları ve yönetici cockpit’i, SAP Gayrimenkul Yönetimi (SAP Real Estate) gibi iş uygulamalarının devreye alınması planlanmaktadır.



ICF Airports’un güçlü kadrosu ve Çözümevi’nin 14 yıllık tecrübesi ile, Haziran 2011’de başlayan SAP projesinin ilk fazının Ocak 2012 itibariyle kullanıma geçmesi hedeflenmektedir.

1 yorum:

halehvallas dedi ki...

What is a "slot machine"? How does a slot machine work? - Jtm Hub
A slot machine is a 나주 출장마사지 casino 문경 출장마사지 game that 용인 출장샵 involves a large 오산 출장안마 wheel with small hands, small hands, and lots of payouts, such as blackjack, 목포 출장샵 poker, blackjack