10 Haziran 2008 Salı

SAP Danışmanlık Eğitimi

En son teknoloji SAP çözümlerini uygulayan şirketler genellikle SAP sertifikalı danışmanların hizmetlerini kullanmaktadır. Bu yüzden bu şirketler bu sertifikasyonun değerini anlıyor ve buna güveniyorlar. Sertifikalı danışmanların en son çözüm bilgileri ve eğitimiyle donanmış olarak geldiklerini biliyorlar.

SAP, danışmanların başarılı uygulamalarda oynadıkları önemli rolün bilincindedir; bu yüzden, onlar için özel olarak tasarlanmış kapsamlı programlar sunuyoruz.

Eğitimimiz, müşteriler tarafından işe alınmış olanlardan (genellikle Müşteri Destek Merkezleri'nde) açık pazarda kalifiye ve sertifikalı SAP danışmanları olarak hizmet veren serbest çalışan kişilere kadar her tür danışmana açıktır.

SAP danışmanlık eğitimi aşağıdakileri kapsar:

Erken ürün eğitimi -- Bu atölye çalışmaları ve çevrimiçi bilgi ürünleri, yeni çözümler ya da sürümler genel pazara sunulmadan önce verilmektedir.

SAP akademileri -- Bu merkezler, çeşitli danışmanlara beceri ve nitelik kazandıran yoğun bilgi aktarımı üzerine uzmanlaşmışlardır. Organizasyonunuzun belirli eğitim ihtiyaçlarını karşılayan kapsamlı bir kurslar listesi sunar.

Danışmanlık sertifikasyonu -- Sertifikasyon, SAP müşterilerinn nitelikli danışmanları belirleyip seçmelerine yardımcı olur. Sertifikasyon genellikle SAP akademisine katılmanın bir sonucudur, ancak alternatif öğrenim yolları ile de alınabilir.

Hiç yorum yok: