10 Haziran 2008 Salı

Kardem’deki sinerji SAP ile artacak

Hazır giyim sektöründe iç piyasa ve ihracat odaklı üretim yapan Kardem, iş süreçlerini SAP çözümleri ile kontrol etme kararı aldı. Üç boyutlu vücut tarama teknolojisi TC 2’nin Türkiye distribütörü olan Kardem’de hayata geçirilecek proje, “Sinerji” ismini taşıyor. Projede, tekstil sektöründeki bilgi birikimi dolayısıyla Elsys çözüm ortağı olarak yer alacak.
Istanbul - Haziran 05, 2008 - Örme ve dokuma alanında hazır giyim üreticisi olan Kardem şirket bünyesindeki verimli çalışma ortamını güçlendirmek için SAP çözümlerini kullanmaya karar verdi.
Dağınık sistemleri tek platformda birleştirme gereğinin yanı sıra bilginin izlenebilirliğinin artırılması, giderlerin düşürülmesi ve müşteri memnuniyetinin yükseltilmesi gibi ihtiyaçlar neticesinde yola çıkılan projenin, 10 ayda tamamlanması planlanıyor.
SAP’nin finans, satış-dağıtım, stok yönetimi, kalite yönetimi, kurumsal portal, insan kaynakları, fason yönetimi, üretim planlama, muhasebe, ithalat ve ihracat yönetimine yönelik modüllerinin uygulanacağı proje, Kardem’i müşteri isteklerini daha hızlı yerine getirme hedefine yakınlaştıracak.
Elsys’in uluslararası deneyimlerini yansıtacağı proje ile dünya ölçeğinde başarıların altına imza atmış olan Kardem bünyesinde sinerjinin artırılması hedefleniyor. Bu nedenle projeye “sinerji” adı veriliyor.

Hiç yorum yok: