10 Haziran 2008 Salı

E-Öğrenim (E-Learning)

SAP teknoloji temelli kursları, yüksek kalitedeki eğitimleri çalışanlarınızın masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlarına getiriyor. Uzmanlar tarafından tasarlanan bu kurslar, sınıf ile hızlı işyeri ortamı arasındaki uçurumu kapatacaktır.
E-öğrenim kursları ile, çalışanlarınız zamanlarını en iyi şekilde kullanıp kendi öğrenme hızlarına göre çalışabilir; böylece seyahat masraflarından, kayıp çalışma zamanından ya da program çakışmalarından kaçınabilirsiniz.
SAP Learning Solution
E-öğrenim için ideal bir platform olan SAP Learning Solution, hem geleneksel sınıf eğitimini hem de en son e-öğrenim yöntemlerini destekleyen karma bir öğrenim çözümüdür. Önde gelen bir eğitim sağlayıcı ve e-öğrenim organizasyonu olan SAP'ın geniş deneyimine dayanan SAP Learning Solution, bir öğrenim yönetimi sistemi, yazan ortamı, içerik yönetimi sistemi ve öğrenim portalını bir araya getirir.

SAP Learning Solution ile, her kullanıcının bilgi ihtiyaçlarına ve kişisel öğrenme tarzına göre tasarlanmış öğrenim yolları ile tüm işletme içinde bilgiyi dağıtabilirsiniz. Sonuç, iş gücünüzün kurum stratejinizle aynı yönde hareket etmesini ve geleceğe hazırlanmasını sağlayan etkili bilgi aktarımıdır.

SAP Learning Solution, çalışanlara, ortaklara ve müşterilere özelleştirilmiş ve işbirliğine dayalı bir öğrenme deneyimi sunar. Öğrenilen bilgileri yapılandırmanıza, sunmanıza, test etmenize ve izlemenize olanak tanır. Kullanıcılar kaynakları gözden geçirebilir, eğitim geçmişlerini gözden geçirebilir, şirket içinde farklı organizasyonlara niteliklerini ve test sonuçlarını aktarabilirler.

Hiç yorum yok: