26 Aralık 2011 Pazartesi

SAP ile Yeni Türk Ticaret Kanunu

Yeni TTK 1 Temmuz 2012'de Yürürlüğe Giriyor


Yeni TTK İçin Gerekli BT Altyapısı

Yeni TTK ile birlikte kurumların mevcut bilişim teknolojilerini, kanun gerekliliklerini yerine getirmek ve getirdiği faydalardan maksimum seviyede yararlanmak üzere tekrar gözden geçirmesi kaçınılmaz olmuştur

Yeni TTK ve SAP Çözümleri

UFRS raporlamasındaki kabiliyetleri sayesinde, sadece Avrupa’da 5.000 üzerinde firma; ve Türkiye’de uluslarası raporlama yapan firmaların çoğu SAP’yi tercih etmişlerdir. SAP, ERP çözümünün yanısıra, Bütçe ve Finansal Konsolidasyon, Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri, Yayınlama Yönetimi, E-Şirket (E-İmza, E-Fatura, E-Defter, E-Arşivleme gibi) çözümleri ile yeni TTK’nın gerekliliklerine uçtan uca cevap veriyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Paylaştığınız bilgi ve resimler için İce blue Kalite adına teşekkür eder başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dileriz.

Jupiter dedi ki...

Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
veya whatsapp bize ulaşın: +1(515)293-5520

Adsız dedi ki...

Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.