25 Ağustos 2008 Pazartesi

Efes Grubu’nda SAP projeleri devam ediyor

Efes Grubu, SAP ERP sisteminin kurulumu için Anadolu Bilişim Hizmetleri (ABH)’nden destek alıyor. Son olarak Hollanda’da faaliyet göstermekte olan Efes Breweries International, Efes Holland TMC ve Anadolu Efes TMC firmalarına SAP ERP projesi gerçekleştirildi.

Istanbul - Ağustos 05, 2008 - Efes Hollanda’ya sunulan proje sonucunda, Efes Hollanda’da faaliyet gösteren 3 firma için Mali Muhasebe (FI), Masraf Yeri Muhasebesi (CO), Duran Varlık Muhasebesi (AA) ve Malzeme Yönetimi (MM) modülleri devreye alınmış oldu. İlk ayın kapanışı başarı ile tamamlandı. Efes Hollanda’nın kullanıcıların Türkiye’de bulunan sunucuya kiralık hat üzerinden bağlanarak çalıştığı bu sisteme geçmesi ile birlikte burada bulunan 3 firma ile ilgili bilgilere hem Türkiye’den hem diğer ülkelerden yetkili kullanıcılar gerektiğinde kolayca ulaşma imkanına kavuştu.

ABH’nin bu projedeki öncelikli hedefi müşterinin gerçekleştirilen projeden memnun olması idi. Bu proje ile yurtdışı proje deneyimlerine bir yenisini daha katan ABH; aynı zamanda da 4 çalışanı olan küçük bir firmaya da SAP uyarlamasını gerçekleştirmeyi başararak çok büyük ölçekli firmalardan çok ufak ölçekli firmalara kadar SAP projesi yapabilme esnekliğini ortaya koydu.